Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Pizza-leuke pizza's op locatie. Van Pizza-fun pizza catering. Apeldoorn

Pizza-leuke pizza's op locatie. Van Pizza-fun pizza catering. Apeldoorn

Pizza-leuke pizza's op locatie. Van Pizza-fun pizza catering. Pizza-fun Pizza catering sinds 2014. Pizza-fun uit Harderwijk is onderdeel van de fa. van der Vegt. Ooit opgericht in 1924. En dat maakt dat wij al zo ongeveer 90 jaar verstand van lekker eten en drinken hebben.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adres

Straat Plantage 14
Postcode 3841 EL
Stad Apeldoorn
Telefoon 06 22 508 194

Pizza-leuke pizza's op locatie. Van Pizza-fun pizza catering.

Pizza-fun Pizza catering sinds 2014. Pizza-fun uit Harderwijk is onderdeel van de fa. van der Vegt. Ooit opgericht in 1924. En dat maakt dat wij al zo ongeveer 90 jaar verstand van lekker eten en drinken hebben. Dat mág je best lang noemen en daar zijn we ook trots op. We zijn veel meer dan alleen maar een pizzabakker op locatie. Wij verzorgen graag jouw hele pizza catering inclusief anti-pasti, voorafje, natuurlijk onze houtoven pizza's, het dessert en alle wijnen en prosecco's die bij dit lekkers passen. Pizza-fun is ontstaan ​​uit onze liefde voor lekker eten en drinken én de wens om mensen te laten genieten van heerlijke Italiaanse gerechten.

Pizza's op locatie.

De eerste keer houtoven pizza's bakken op locatie kan ik me nog niet herinneren als de dag van gisteren. Eerlijk gezegd is dat ook niet zo moeilijk want het was op de allereerste Koningsdag in 2014. Veel meer dan een idee had ik toen nog niet en dus begon ik met een eenvoudig concept; één houtoven, een werktafel en vooral héél veel plezier in het bakken van verse houtoven pizza's. Inmiddels is pizza-fun uitgegroeid tot een serieuze pizza catering bedrijf met drie pizzafoodtrucks, een aantal pizza houtovens, een leuk team van professionele pizzabakkers en koks met een liefde voor het vak en plezier in het bakken. Inmiddels verzorgen wij, het héle jaar door, pizzacatering en pizzafeesten door heel Nederland.

Waarvoor kun je bij Pizza-fun terecht?

Bakten we het eerste jaar alleen nog maar pizza's op locatie, hebben we ons aanbod uitgebreid en kun je bij ons terecht voor:

• Pizza's op locatie, vers gebakken uit de houtoven.

Pasta's op locatie, net als onze pizza's, vers bereid.

• Onze mobiele wijnbar met diverse wijnen en Prosecco's.

Anti pasti, van héél eenvoudig tot zo uitgebreid als je wilt.

Heerlijke, rijkelijk gevulde Italiaanse salades.

Tiramisu, en dan vooral onze zomerse variant met limoncello en sinaasappel.

Houtoven pizza's.

Met onze houtgestookte steenovens maken wij heerlijk dunne pizza's. Vaak krijgen we de vraag of we nou Napolitaanse pizza's of Romeinse pizza's bakken. De waarheid ligt in het midden. De Napolitaanse pizza's mag alleen zo heten als deze in een houtoven wordt gebakken. De Romeinse mag ook uit een andere pizzaoven komen. De houtovenpizza uit Napels is vaak ietsje dikker dan de Romeinse pizza en heeft een wat dikkere rand. Onze pizza's komen allemaal uit houtovens maar we bakken wél een dunne variant. Gewoon omdat wij dat lekkerder vinden en de meeste van onze tevreden klanten vinden dat ook.

Pizza feest.

Je kunt bij Pizza-fun al terecht voor een pizza feest vanaf zo'n 25 personen en we komen, zoals gezegd door het héle land. Wij hebben alle pizza feesten en pizza catering verzorgd voor héél veel gelegenheden. Pizza bruiloften, pizza straatfeesten, natuurlijk verzorgen wij feesten in de tuin willen onze ovens passen door iedere gewone maat deur, bedrijfsfeesten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel pizza's gebakken.

Pizza foodtrucks.

Het leuke van het bakken van pizza's op locatie is dat we vaak vanaf één van onze pizza foodtrucks kunnen bakken. Dat verhoogt meteen de sfeer. We zijn in 2014 begonnen met één kleine foodtruck maar inmiddels is ons wagenpark behoorlijk gegroeid. We kunnen nu met drie pizza foodtrucks op locatie bakken. We hebben een paar OldTimer Pickups aangeschaft die we hebben aangepast aan pizzawagen. We hebben ze héél bewust lekker 'ouderwets' gelaten. Hier en daar een deukje, een krasje, de verf is al wat vaal en dof maar dat mag: ze zijn meer dan 30 jaar oud.

Pizza's in de tuin.

Als er géén of te weinig ruimte voor onze pizza foodtruck is, is dat geen enkel probleem. Zoals gezegd kunnen onze houtovens door iedere gewone maat deur. We komen dus ook altijd bij jou in de tuin om gezellig dichtbij jou en je gasten onze pizza's te bereiden en af ​​te bakken. Dit maakt een pizza catering namelijk juist zo bijzonder. Je en je gasten kunnen zien hoe onze ovens worden opgestookt met het meegenomen eikenhout, hoe wij onze pizzadeegbolletjes draaien, hoe de pizzabodems worden gemaakt en ze in zo'n 90 tellen worden afgebakken.

Pizza's eten.

Voor wélke variant van onze pizza service kiest u ook: pizza's eet je het lekkerst uit de hand. Con La Mani zoals de Italianen zeggen. Wij serveren onze pizza's dan ook uit op mooie ronde houten planken en snijden iedere pizza die uit de oven komt in 8 stukken. Je gasten kunnen lekker een plank pakken en pizza's delen met elkaar. Natuurlijk nemen we een stapel servetten mee en voor de mensen die niet uit het vuistje willen eten hebben we bordjes. Zoveel mensen zoveel wensen en we willen jou en je gasten graag een onvergetelijke belevenis bezorgen.

Pizza-fun en het milieu.

Omdat we pizza's maken op de meest uiteenlopende locaties bakken maken we gebruik van disposables. We willen niet dat het milieu lijdt onder deze keuze en daarom hebben wij gekozen voor disposables die afbreekbaar zijn. Ons bestek is van hout, onze bordjes en schaaltjes zijn gemaakt van suikerriet en de cones waarin wij onze Italiaanse salades en hapjes serveren zijn gemaakt van palmblad. Onze disposables kunnen zelfs in de 'groene' container zitten.